Selecteer een pagina

Activiteiten

Afbeelding LG Hockey:

Elk jaar komen lichamelijk gehandicapte kinderen uit het hele land samen om een hockey toernooi te spelen. Wij zorgen ervoor dat de dag vlekkeloos verloopt. Wij leveren scheidsrechters uit eigen gelederen, we zoeken sponsoren voor eten en verzorging tijdens het toernooi en Quatro is verantwoordelijk voor de wedstrijdleiding. Resultaat? Super blije kinderen die al ruim 5 jaar graag terugkomen voor het toernooi.

Afbeelding Berlijn:

Samen borrelen is leuk maar er is meer dan dat. Ook in Berlijn zijn Lions Clubs en de bedoeling was samen met 1 Berlijnse club iets ondernemen. Die Berlijns Club zijn we niet meer tegen gekomen maar dat er genoeg te beleven was wisten we van te voren al. Goede reden om gewoon met z’n alle te gaan. Partners mee en lang leve de lol. 

Afbeelding Charter:

Een Lions Club ben je niet zomaar. Wij hebben er ruim twee jaar naar toe gewerkt als een club i.o. of te wel “In oprichting” We hebben in die periode de eerste activiteiten georganiseerd en mensen gezocht en gevonden die nu samen Lions Quatro vormen. Na de Charter mochten we ons een echte Lions Club noemen. Na het officiële gedeelte van het opspelden van de Lions speldjes door afgevaardigde van Lions Nederland en een mooie speech van de Burgemeester, hebben we feest gevierd. Een feest met 500 vrienden, kennis en genodigden. En aan het einde van de avond konden we bekend maken we ruim € 16.000 euro hebben opgehaald voor het Hoogbegaafde onderwijs in Breda.

Afbeelding Stichting Pim:

Stichting Pim is een bijzondere stichting. In Dorst hebben Ouders van geestelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen zelf een huis gebouwd waar de kinderen worden opgevangen, wonen en worden verzorgd. De verzorging is in handen van professionele begeleiders verzorgers. Dit is typisch een Stichting die hulp nodig heeft vanuit de maatschappij. Hulp in de vorm van geld, maar ook handen om werk te verzetten. En dat past ons heel goed. We hebben voor Stichting Pim de hele tuin verbouwd en veel vernieuwd. Wederom met veel hulp van sponsoren die uit ons netwerk komen. Ook hebben we Stichting Pim € 10.000,— op gehaald tijdens de Ginneken Kerstmarkt. Dat geldt was hard nodig om bij te dragen bij de bouw van een nieuw huis.